Carns Casals

 

A Carns Casals ens encanta innovar, i per això ens hem embarcat en una nova aventura!

Després de molts anys, hem canviat el logotip! Però no us preocupeu, seguim amb la nostra vaca. N’hem fet un “restyling”, per donar-li més força i sigui més identificatiu. A Poc a poc l’anirem implementant en tot el que tenim; en les bosses, en la furgoneta, … Esperem que us agradi tant com a nosaltres

Furgo Carns Casals

Nou disseny de la furgoneta de Carns Casals

També hem decidit crear nous canals de comunicació amb tots vosaltres per així poder-vos informar molt millor de tot el que fem, dels nostres productes, de les novetats, … I que vosaltres també ens pugueu fer arribar els vostres comentaris, els vostres dubtes, preocupacions, i tot el que ens vulgueu dir. Per això hem creat una nova pàgina web, www.carnscasals.com on tindrem un blog en el qual us anirem penjant receptes, articles d’interès, informacions vàries dels productes i de com cuinar-los, i moltes més curiositats.

A part per mantenir amb vosaltres un contacte constant, hem creat una pàgina de Facebook i una d’Instagram, on anirem publicant informacions d’interès, ofertes, articles, … No us els perdeu; segur que us sorprenen.

Comandes Carns Casals

Esperem que us animeu acompanyar-nos en aquest nou viatge que iniciem i que gaudiu tant com nosaltres de tot el que us proposem.

Scroll Up